JPW VVS & FASTIGHETSTEKNIK AB

Om oss

 

JPW är ett snabbt växande företag inom Energi, VS, Ventilation och Värmesystem.


Vi följer branschens riktning och strävar efter högsta kompetens, säkra leveranser och framförallt nöjda kunder.


Med en samlad kunskap med över 20års erfarenhet så är vi trygga över att kunna hjälpa er inom företagets olika grenar. Vi är certifierade OVK kontrollanter och utbildade inom luft dimensionering.


Våra tjänster

Värme

 

Funderar du på att byta värmekälla i ditt hus?

 

Vi hjälper dig med att dimensionera installera och driftsätta din anläggning. Vi jobbar alltid med kända märken inom respektive teknik vilket borgar för ett tryggt och långsiktigt ägande av din anlägging.

Ventilation

 

Vi installerar bygger och utför service på alla typer av ventalations utrustningar från lägenhets aggregat  till stora maskiner som försörjer industrilokaler

 

Viktigt att tänka på när man bygger nytt/om eller till är att ventilation är en stor del av trivsel i ditt hus med fräsch och ren luft men även en del i energiförbrukning då moderna aggergat återvinner stora delar av den tillsatta energin.

Service

 

Dom maskiner du har i ditt hus/fastighet för värme/ventilation är idag produkter med högt teknikinnehåll och behöver service för att fungera och leverera som dom ska.


Därför har vi arbetet fram serviceavtal som går att anpassa för både egnahem/villor och företag. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Okej